MUNAY KI

Munay ki, de weg van de sjamaan                                                      

De Munay Ki zijn de negen grote riten van inleiding naar de weg van de sjamaan. De Munay Ki zijn de negen poorten die ons genezen en transformeren van onze menselijke energie naar het gebied van de Homo Luminus.
De Munay Ki zijn de codes voor de nieuwe mens. Ze worden geleverd in de vorm van energetische transmissies. Het Lichtend energieveld rondom ons informeert ons fysieke lichaam als een blauwdruk van het leven. Van onze fysieke en psychische problemen komen voort uit "imprints" in ons licht-lichaam. Door inzicht in de aard van ons lichtend energieveld, we eigenlijk onszelf en elkaar kunnen genezen. Zodra het licht-lichaam is gewist kan fysieke en emotionel genezing beginne. 

De negen inwijdingen geven ons inzicht in ons leven en verantwoording te nemen. We worden de hoeders van ons leven, maar ook voor de vele levens die we geleefd hebben, het contact met onze ouders, voor ouders en voor-voor ouders. Hoeders van de dieren en de aarde, water en lucht.


De Munay Ki activeert je lichtend energieveld en zijn kracht om te manifisteren en te creeren. Het transformeert je leven. Het verhoogt de frequentie van het DNA, wat invloed heeft op de kwaliteit van je leven. Je lichaam en de manier waarop je sterft. het geeft een zekere verankering in de realisatie over je verlichte natuur.


Elke inwijding van de Munay Ki is een persoonlijke stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid op weg naar een harmonieuze samenleving 

De Munay Ki zal je lichtend energieveld reinigen en het ontdoen van de psychische slib dat door trauma's in het verleden in je aura is achtergebleven. 


Zodra je de negen riten ontvangt, zullen de chakra's helder worden en je ontwikkelt wat de Laika noemen een regenbooglichaam. 

Dit gebeurd wanneer de chakra's beginnen te stalen met hun oorspronkelijke gloed.


Je ontvangt schriftelijk materiaal, je eigen inwijdingssteen, koffie, thee en versnapering. 

De cursus wordt gegeven over 4 cursusdagen.