SOUL BODY FUSION

Als we geboren worden is onze Ziel en ons lichaam perfect in harmonie. Onze Ziel is in de kleuren van onze aura aanwezig. De verfijnde energie is te voelen en te zien in ieder pasgeboren kind.
Deze vorm van zijn probeert de Ziel te behouden, maar dit contact met jezelf komt steeds verder op de achtergrond te staan, als de mens in de wereld komt. Door allerlei oorzaken die ons bezighoudt verliezen we contact met onszelf.


Met de techniek van Soul Body Fusion wordt de verbinding met de Ziel opnieuw gestimuleerd en bekrachtigd. Het Licht van je Ziel werkt door tot in de diepste cellen van je lichaam en straalt uit in je aura. Het contact met je Ziel laat zien wat je intentie is van dit leven, wie je werkelijk bent. Bij veel mensen is het Zielcontact naar de achtergrond geraakt. Door Soul Body Fusion krijgt dit contact een liefdevolle impuls om opnieuw en krachtig te gaan stromen. Het is thuiskomen in je eigen aura.

Soul Body Fusion is een mooie methode om je Zielscontact te bekrachtigen.

Soul Body Fusion
Jonette Crowley adviseert de Soul Body Fusion drie keer te doen, zodat de energie goed kan bestendigen in je lichaam. De sessies duren ongeveer 45 a 60 minuten. Tijdens de sessie wordt je twee keer tien minuten in een energieveld gezet. Als het contact tot stand komt dan begint je eigen Ziel, steeds meer te stralen met wonderlijke ervaringen!

Wat mensen tijdens de sessie bij mij ervaren hebben:

Stroming, schokjes en tintelen
Emoties kwamen los o.a. in de vorm van een paar tranen, maar niet op een vervelende manier
Je wordt letterlijk gevuld met energie, alsof je onder een warme douche staat
Puzzelstukjes vallen op hun plek